a

Öppettider

 

Ons-Tor 16:00-22:00 Fre-Lör 15:00-23:00

Semesterstängt V.29-V.30. Ha en skön sommar!

Rönninge Torg 20

144 61 RÖNNINGE

OM oss

Om oss

Vi som driver Rönninge Deli:

Anders Carlsson och Nada Vucenovic som bor i Rönninge och Magnus Jakobsson och Anethe Jakobsson som bor i Tumba men är uppväxta i Rönninge.

Sommaren 2022 så tog jag (Anders) med min fru Nada på ett besök till Delin. Vi träffade då Steve som drev stället och efter att vi snackat en stund så berättade han att han hade bestämt sig för att sälja sin restaurang efter 14 år. När vi hörde det så blev vi direkt väldigt intresserade och nyfikna på att höra mer. Dagen efter mailade vi till Steve och berättade att vi var seriöst intresserade. Därifrån gick det väldigt snabbt. Den förste som jag kunde tänka mig som partner var min vän Magnus som nappade på idén. Det är svårt att inte bli kär i lokalen och den mysiga atmosfären Rönninge Deli har. Detta 100- åriga hus, med knarriga trägolv och sneda vinklar fångade oss direkt. Steve har gjort ett otroligt jobb genom åren och verkligen satt Rönninge på kartan med denna fina lilla restaurang. Vi kände direkt att detta kan ju bli hur kul som helst.

Steve och hans gäng hade redan byggt upp ett fantastiskt koncept med ost & chark, goda surdegspizzor, vinprovningar, musikquiz, livemusik m.m. som vi givetvis fortsätter med. Vi fyra har alla olika yrkesbakgrund men tillsammans så besitter vi en lång erfarenhet och kompetens inom restaurang, event, projektledning och service som gör oss till ett bra team. Så det var ju egentligen bara att låsa upp dörren och köra.
Nja, så enkelt var det väl inte riktigt. Det var väldigt mycket att lära sig och sätta sig in i från början.
Delin kommer att drivas vidare med samma koncept och med högklassiga råvaror. Självklart så kommer menyn att vara levande och bjuda på nyheter. Detta är en unik restaurang i en supermysig miljö som man bara måste uppleva.
Vi är så glada att vi tog beslutet att förvärva Rönninge Deli och ser fram emot att få välkomna er!